Het team van Anaparts

Gemotiveerd en gepassioneerd om onze klanten vooruit te helpen

Ronald Bakker

Managing Director

Kees Bakker

Director, Sales & Marketing

Fons Jenniskens

Director, Finance & Operations

Patrick Willems

Sales & Service Manager

Jan Kruiniger

Senior Account Manager

Alice Visser

Office Manager

Greet ter Veen

Sales Assistant

Mannis van Doodewaard

Engineering & IT

Frank Lambregts

Warehouse & Logistics

Over ons:

De geschiedenis van Anaparts is nog jong. In 1995 richtte Ronald Bakker, de huidig DGA van DGF Group, Anaparts op. Aanvankelijk werkte hij vanuit zijn woning en vanaf de eerste dag liep het storm. De belangrijkste productlijn op dat moment was BFI Vlambewaking, aangevuld met zijn eigen fabricaat monsternamepanelen.

Een jaar later al verhuisde het bedrijf naar Almere, waar de broodnodige ruimte lag voor expansie. Het bedrijf groeide hard en het leveringsprogramma breidde uit met broeidetectie en draadloze gasdetectie. Bij alle onderdelen van het leveringsprogramma staat kwaliteit voorop. Anaparts rekent inmiddels alle grote elektriciteitsproducenten tot haar klantenkring.

Sinds 1998 maakt Anaparts deel uit van de DGF Group. De DGF Group onderscheidt zich doordat we met verstand van zaken echte meerwaarde toevoegen. Dat vraagt om intensieve samenwerking met onze klanten en dus een persoonlijke benadering. We bieden hoogwaardige producten zowel van onze eigen merken als van gerenommeerde leveranciers, voor een compleet programma. Zowel in standaardoplossingen als maatwerk, wij helpen u bij het maken van de beste keuzes.

Interesse? Neem contact op!

Onze productspecialist adviseert u graag over onze producten en oplossingen.

Ronald Bakker

Managing Director +31 (0)36 531 40 14 sales@anaparts.nl Follow on LinkedIn Ronald Bakker Anaparts