Vragen?

Bel ons

Wij helpen u met
advies en technische support

+31 (0) 36 54 70 414

Over ons

Techniek zonder compromis

Anaparts is specialist in vlambewaking, broeidetectie, vonk/hotspot-detectie, gasdetectie en monstername systemen voor stoom en ketelwater. De producten worden ontwikkeld voor energieproducenten, fabrikanten van branders en gasturbines, afvalverwerkers, recyclingbedrijven.

 

Totaaladvies

Naast het leveren van hoogwaardige producten, mag u rekenen op professioneel advies. Onze productspecialisten hebben jarenlange ervaring in uw sector en helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

 

Dáárom Anaparts

• geavanceerde technologie
• advies over aantal sensoren en plaatsing
• installatie en inbedrijfstelling in eigen beheer
• preventief onderhoud en storingsdienst
• scherpe prijzen
• korte levertijden
• turnkey oplevering
• one-stop-shopping
• 1 aanspreekpunt

 

Vlambewaking voor branders

Anaparts is de exclusieve vertegenwoordiger van BFI Automation (Ratingen, Duitsland), een gerenommeerde fabrikant van vlambewakingssytemen. Deze zijn ontwikkeld voor toepassing in met name elektriciteitscentrales, olieraffinaderijen, chemische fabrieken/installaties, afvalverbrandings-installaties en gasturbines. De vlambewakingssystemen zijn zeer geschikt voor alle soorten brandstoffen, zoals (aard)gas, olie, kolen en afvalstromen die vaak ontstaan in raffinaderijen en chemische installaties.

 

Broeidetectie

Waar conventionele branddetectiesystemen pas alarm slaan als er rook of vuur is, alarmeert GTE Adicos al in een eerder stadium. Zo wordt brandschade verminderd en vaak zelfs voorkomen.
 Anaparts is in de Benelux de exclusieve vertegenwoordiger van het innovatieve GTE Adicos (Duitsland).

 

Vonk/Hotspot-detectie

Er zijn vele alarmsystemen die brand in droge stoffen kunnen detecteren. Firefly detecteert eerder al: bij de aanwezigheid van vonken en hete deeltjes.
 Met Firefly’s vonkdetectie en blussystemen kunnen daardoor processen en procesinstallaties beter beveiligd worden tegen brand. 
Anaparts is het aanspreekpunt in Nederland voor de vonkdetectie en blussystemen van het Zweedse Firefly, wereldwijd de belangrijkste speler in dit segment.

 

Gasdetectie

Monicon Technology – in de Benelux vertegenwoordigd door Anaparts – is specialist in hoogwaardige gasdetectiesystemen. Monicon gasdetectoren geven in het vroegste stadium waarschuwingen bij hoge concentraties toxische gassen, brandbare gassen en zuurstof, voordat gevaarlijke niveaus worden bereikt. 
De producten staan bekend als kwalitatief hoogstaand en worden toegepast door toonaangevende producenten van halfgeleiders en multinationals in de farmacie en chemie.

 

Monsternamesystemen stoom/ketelwater

Stoomketels en stoomturbines zijn kostbaar. De analyse van ketelvoedingswater en stoom is daarom een cruciale informatiebron voor de preventie van corrosie en de afzetting van vaste stoffen in deze installaties. 
Anaparts biedt turnkey monsternamepanelen, die betrouwbaar én nauwkeurig ketelwatermonsters continu of periodiek behandelen en analyseren. Anaparts levert ook losse componenten, zoals koelers, kat-ion filters Ph en geleidbaarheidsmeters van Honeywell.