Vragen

Heeft u vragen over
dit product neem dan
contact op met
Ronald Bakker of Alice Visser


+31 365470414

Honeywell-Analytics

Honeywell Analytics

Wereldwijd nr. 1 in gas- en branddetectie

 

Honeywell Analytics beschermt al zo’n 50 jaar medewerkers in omgevingen met gevaar op brand, explosie en vergiftiging. Al sinds de oprichting is het voor Honeywell belangrijk steeds betere manieren te vinden om betrouwbare gasdetectie oplossingen te ontwerpen, te bouwen en te produceren. Honeywell Analytics hanteert geavanceerde technologie en pure industriële knowhow om de producten verder te verbeteren.

 

Anaparts distribueert

Anaparts distribueert uit het Honeywell-assortiment ook de vast opgestelde gas- en vlamdetectoren en controllers voor het meten en signaleren van toxische of brandbare gassen en brand. Hieronder vindt u een greep uit het uitgebreide productenpakket. Vragen of specifieke wensen? De productspecialisten van Anaparts nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden.

 

Honeywell Sensepoint XCD

De Sensepoint XCD is een compacte gasdetector voor het meten van toxische en brandbare (zowel katalytisch als infrarood) gassen. Het instrument heeft een analoge en maximaal 3 programmeerbare digitale uitgangen. Op het overzichtelijke scherm met achtergrondverlichting in drie kleuren is op grote afstand te zien of de situatie veilig of onveilig is of dat er een storing is.

 

Honeywell SignalPoint

De Honeywell Signalpoint-sensoren zijn geschikt voor het detecteren van zuurstof, brandbare gassen en toxische gassen. De compacte behuizing is met de IP54-klasse bedoeld voor binnengebruik en heeft een geïntegreerde sensor-aansluiting voor eenvoudige montage. De electrochemische cellen met surecell-technologie zijn snel, stabiel en betrouwbaar. De sensoren worden gekoppeld aan een bijbehorend controlesysteem Touchpoint of Unipoint.

 

Honeywell SensePoint

De Honeywell Sensepoint-sensoren zijn geschikt voor het detecteren van brandbare en toxische gassen. De IP65/67 beschermingsklasse maken de sensoren toepasbaar in een vochtige omgeving (buiten). De behuizing is gemaakt van slagvast kunststof en heeft een ingebouwde statusaanduiding. De electrochemische cellen met surecell-technologie zijn snel, stabiel en betrouwbaar. De sensoren worden gekoppeld aan een bijbehorend controlesysteem Touchpoint, Unipoint of Systeem57.

 

Honeywell Searchpoint Optima Plus

De Honeywell Searchpoint Optima Plus is een sensor voor het detecteren van brandbare gassen. Gebaseerd op het infrarood-meetprincipe en voorzien van verwarmde optiek voor een nauwkeurig en stabiel meetresultaat. De meting is failsafe en hoeft niet gekalibreerd te worden, alleen periodieke controle is voldoende. De Searchpoint Optima Plus is explosieveilig, ongevoelig voor vergiftiging door andere gassen en bestand tegen hoge concentraties brandbare gassen.

 

Honeywell XNX

De Honeywell XNX universele transmitter is een robuuste stand-alone gasdetector voor het meten van toxische en brandbare gassen. Op de XNX kunnen alle katalytische, electrochemische of infrarode sensoren van Honeywell worden aangesloten. De XNX heeft een SIL2-classificatie, een analoge uitgang en instelbare contacten. Optioneel: communicatie via Foundation Fieldbus, Hart protocol en Modbus.

 

Honeywell Searchline Excel

Honeywell Searchline Excel is een open-pad infrarood gasdetectiesysteem voor het opvangen van brandbare gassen. Open-pad gasdetectie is een aanvulling op individuele vaste gasdetectoren en heeft een zeer grote ruimtedekking en een hoge reactiesnelheid. De Searchline Excel is ongevoelig voor interferentie van zonlicht of andere stralingsbronnen, zoals flikkerend licht, lasbogen of bliksem.

 

Honeywell FSL 100

De Honeywell FSL100-reeks voor licht industriële/commerciële vlamdetectoren biedt een eenvoudige beveiliging van brandgevaarlijke ruimtes in vele brandgevaarlijke toepassingen.

Er zijn verschillende versies met UV, UVIR en IR3 vlamdetectoren, voor een breed scala aan toepassingen. De FSL100 is robuust, eenvoudig te installeren en op te stellen, heeft een grote hoek en snelle reactiesnelheid. Automatische test en testverlichting voor eenvoudige controle en onderhoud.

 

Honeywell Fire Sentry FS24X-vlamdetector

Geavanceerde software-algoritmen en dubbele microprocessoren zorgen dat de Fire Sentry FS24X optimaal detecteert en valse alarmsignalen afwijst. Detecteert koolwaterstofbranden en niet-koolwaterstofbranden in alle omgevingen. De gebruiker heeft de mogelijkheid de uitgangen in te stellen.

 

Honeywell Touchpoint Plus Controller

Dit gemakkelijk te configureren bedieningssysteem kan aan de wand worden gemonteerd. Touchpoint Plus ondersteunt tot wel zestien kanalen voor gasdetectie. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface en modulaire aanpak kunt u zelf beheren en configureren wat u nodig hebt. De modulaire architectuur van Touchpoint Plus is geschikt voor meerdere industrieën en biedt de mogelijkheid om uw systeem volledig te laten aansluiten op uw specifieke toepassingsvereisten.

 

Honeywell Touchpoint Pro Controller

Honeywell’s Touchpoint Pro maakt het ontwerp, de installatie, configuratie en het gebruik van gasregelsystemen simpel. Touchpoint Pro is intuïtief en flexibel en biedt optimale naleving, veiligheid en productiviteit voor locaties. Tot 64 detectiekanalen en 128 outputkanalen. Digitale en analoge input beschikbaar.