Vragen

Heeft u vragen over
dit product neem dan
contact op met
Ronald Bakker of Alice Visser


+31 365470414

monsterkoelers tbv ketelwater metingen

Anaparts

Beproefde monsterkoelers voor stoom & water

 

 

Stoomketels en stoomturbines zijn zeer kostbare installaties. De analyse van ketelvoedingswater en stoom is daarom een van de belangrijkste informatiebronnen voor het voorkomen van corrosie en afzetting van vaste stoffen in deze installaties.

 

Turn key

Ons beproefde analysesysteem levert Anaparts op turn key-basis. Dus inclusief meetinstrumenten, een monsternamesysteem gemonteerd op paneel of in kast, tekeningenpakket en servicehandleiding.

 

Panelen en componenten

Anaparts biedt monsternamepanelen, die betrouwbaar én nauwkeurig ketelwatermonsters behandelen en analyseren – continu of periodiek. Ook voor losse componenten (zoals koelers en kation-filters) is Anaparts in Nederland dé leverancier met de beste adviezen, soepele implementaties en correcte aftersales.

 

Monsterkoelers

Monsterkoelers zijn speciaal ontwikkeld voor het koelen van bijvoorbeeld stoom en heet water in monsternamesystemen in stoomketels en petrochemische installaties.

 

Monsternamesystemen

Anaparts ontwerpt en levert complete monsternamesystemen en componenten. Inclusief analysers voor betrouwbare metingen van de kwaliteit van water en stoom in stoomketels en petrochemische processen.

 

Koelspiralen

De koelspiraal – een doorlopende, gewikkelde spiraal van een naadloze tubing – is bij uitstek geschikt voor hoge druk en hoge temperatuur.
 U wilt verontreinigingen in koelwater of monster gegarandeerd voorkomen? Anaparts levert hiervoor koelspiralen van materialen als roestvrij staal 304/316, Hastelloy, Incolloy en Monel. Elke koelspiraal is hydrostatisch getest en voldoet aan de strenge TÜV-eisen. De koelspiraal is uitwisselbaar en laat zich snel en eenvoudig ter plaatse vervangen – zonder lassen of demontage van het monsternamesysteem.

 

Van implementatie tot onderhoud

Anaparts heeft jarenlange ervaring met het in bedrijf stellen van complete installaties.
Dat doen we snel en in één keer goed. Bij het volledig ontzorgen van onze opdrachtgevers hoort ook een onderhoudscontract met uitstekende voorwaarden. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u er graag meer over.

 

Anaparts water and steam sampling